over ons

Welkom

Welkom op de website van het VuurGilde. Op deze website is informatie te vinden over wie wij zijn, wat wij doen, en waarom. Kijk rond op de website en zie wat je allemaal kan met vuur naast kaarsen aansteken! Het VuurGilde houdt zich overduidelijk bezig met vuur. Vuur is de passie van de leden en deze wordt onderling gedeeld. We komen samen op festivals en speciale trainingsdagen en trainingsweekenden. Ons uiteindelijke doel is plezier maken.

Veilig

Vuurspuwen met een grote groep mensen is gevaarlijker dan in je eentje of met een paar vrienden vuurspuwen. VuurGilde is opgericht om de veiligheid te kunnen waarborgen met behulp van vuur leermeesters. Deze leermeesters zijn ook aanwezig bij de training momenten die we organiseren. We organiseren ook leuke, vurige weekenden waar iedereen aan mee mag doen. Voor deze weekenden vragen we een onkostenvergoeding. De weekenden richten zich op samen vuurspuwen en bezig zijn met vuur op een veilige en leuke manier. Naast vurig zijn deze weekenden ook erg gezellig!

Workshops

Naast gezellig samen bezig zijn met vuur en van elkaar leren, willen de leden van Vuurgilde ook nieuwe mensen kennis laten maken met vuurspuwen. Ook leren wij graag van andere vuurspuwers, op onze trainingsmomenten kom je erachter hoeveel je van elkaar kunt leren. Om mensen kennis te laten maken met onze veilige manier van vuurspuwen geven we ook workshops. Kijk in onze agenda wanneer we bij jou in de buurt workshops geven. Neem voor meer informatie contact met ons op.
© 2014 - 2021 Vuurgilde. All rights reserved.
Designed & Coded by Stepmagic.